Vaalitentissä Rastecania (Ökyrit, III.6)

Joukkueen organisoiminen

Mikä on tavoitteesi maajoukkueen kanssa ja miten aiot tavoitteeseen päästä?

-1.Tavoitteeni on pärjätä maajoukkueen kanssa MM-kisoissa ja luoda uusi hyvä pohja seuraavalle maajoukkueen managerille.

Miten aiot hallita kokonaisuutta? Saat todennäköisesti pelaajadataa sekalaisessa muodossa sähköpostiin, ppm-postiin ja joka paikkaan. Parin viikon päästä tilanne voi olla jo toinen ja data olisi uusittava. Missä ja miten ylläpidät valtavaa datamäärää?

– 2.Tietenkin , vaikka sähköpostini kansiossa pidän kaikki aiheelliset datat ja tutkiskelen niitä aina ajan kanssa.

Miten aiot suorittaa pelaajien etsimisen?

-3. Markkinoita katselemalla , joukkuetia katselemalla , foorumilla ilmoittaen ja tietenkin magazineen kirjoittamalla.

Oletko ottamassa avuksesi apulaisia (ei nimiä, kiitos)? Jos olet, niin mitä he tulevat tekemään?

-4. luultavimmin 3 apulaista , 1 kääntäjäksi ja 2 muuta tekemään samoja asijoita ja minua auttamaan johdossa.

Oletko todella varma, että sinulla on aikaa ja halua ryhtyä tällaiseen projektiin? Ettet kyllästy heti valinnan jälkeen?

-5. Enemmänkin kuin varma.

Pelaajavalinnat

Mitä tulet painottamaan pelaajavalinnoissa?

– 6.Taitoja tietenkin ja pelaajien lahjakkuus on minusta myös 1 suuri juttu.

Missä suhteessa painotat pelaajien aputaitoja päätaitoihin verrattuna? (Anna summittainen arvio esim. 2:1:1 tai 100-55-45)

– 7.Jos päätaito on sata niin aputaidot saisivat olla yli 50

Kuinka paljon painotat laukausta laitureille, keskushyökkääjille ja puolustajille? Montako prosenttia päätaidosta?

-8. Laukaus laituri: 50 , KH : 40 , P : 60

Kuinka merkittävänä pidät pelaajien kokemusta? Kuinka paljon esimerkiksi 10 kokemuspisteen ero mielestäsi merkkaa pelaajien valinnassa?

-9. Minä en yleensä paljoa katsele kokemusta eikä siis tuo 10 kokemuspisteen ero minua oikeastaan mitenkään vaikuta , jos olen väärässä ilmoittakaa 😀

Otatko valinnoissa huomioon lahjakkuuden, iän ja uran pituuden jopa välittömän menestyksen menettämisen uhan alla?

– 10.Lahjakkuuden otan huomioon suurena , myöskin iän , mutta uran pituus ei niin paljoa merkkaa.

Millaiseksi näet mahdollisuuden, että nyt maajoukkueeseen valitut pelaajat olisivat avainasemassa myös muutaman kauden päästä?

-11. Minusta aika suurena , sillä hyvällä harjoittamisella saa aikaan ihmeitä , vaikka kylläkin moni saa urheiluakatemiasta hyviä pelaajia , mutta silti nämä pelaajat jotka valitsen joukkueeseen jos paikan saan niin tulevat varmasti olemaan vielä joukkueessa pitkään.

 

Kokoonpanot

Mitä pidät tärkeimpinä tekijöinä kokoonpanoja luodessasi?

– 11.Ketju kemiaa ja ainakin sitä , että 1. kentässä on samantyyliset pelaajat.

Missä vaiheessa lyöt lopullisen 50 pelaajan ryhmän lukkoon?

-12. Mahdollisimman myöhäisellä ajankohdalla , että minulla on aikaa miettiä kokoonpanoja , tietenkin voin lyödä asian lukkoon aiemminkin , mutta se on erittäin epätodennäköistä.

Kuinka moni joukkueeseen valituista pelaajista tulee olemaan laitureita, kuinka moni senttereitä, puolustajia ja maalivahteja?

-13. 20 laituria , 10 sentteriä , 16 pakkia ja 4 mokkea

Miten tulet peluuttamaan pelaajia harkkakaudella? Peluutatko alussa valitsemaasi miehistöä arvokisojen loppuun asti, vai vaihtuvatko miehet välillä?

-14. Kaikki tulevat pelaamaan harkkakaudella , mutta viimeisissä harjoituspeleissä tulevat olemaan kyllä kisajoukkueen kaverit.

Miten valitset lopullisen 28 pelaajan kisaryhmän?

– 15.Tietenkin omalla päälläni , no ei… tähän minusta minun on ainakin vaikea vielä mitään sanoa kun pelaajia ei ole vielä yhtään nähty.

Miten tulet tekemään yhteistyötä pelaajien seurajoukkueiden kanssa?

-16. Ottamalla postilla yhteyttä , puhumalla mesessä tai näin ja tietenkin keskustelun aiheessa on mukana , pelaajan taidot , kehittyminen , harjoitteleminen

Miten tulet seuraamaan pelaajan taitojen muutoksia kauden aikana?

– Apuohjelmat ovat jo valmiiksi katsottuna ja näihin juuri voin laittaa nämä taidot ja muut tälläiset merkille ja nään sen kehittymisen diagrammissa ja muuten päivä päivältä.

Kuinka merkittävänä pidät pelaajien energioita? Vaikuttaako 10 energiapisteen ero mielestäsi paljon kokoonpanoa valittaessa?

– Se riippuu kuinka paljon pelaajilla on energiaa jos on 100 ja 90 sillä ei minusta ole väliä , mutta jos energiat ovat 50 ja 60 otan kyllä 60 energian pelaamaan , vaikka tasoeroa löytyisikin vähäsen. Ja tällä kaavalla menettelen.

Miten aiot peluuttaa maalivahteja harkkakaudella ja kisakaudella?

– Kiertävällä , eli kaikki pääsevät pelaamaan. Kisoissa tulen peluuttamaan 2 maalivahtia vuorotellen tai 2 ja 2 menetelmällä. Jos tasoero ei siis ole todella suuri.

Taktiikat

Miten luot taktiikan peliin? (Tuijotatko taktiikka vs. taktiikka -analyysejä ja uskot tietäväsi millä vastustaja tulee, vai miten lähestyt vastustajan scouttausta?)

– Tuota ensimmäistä vaihtoehtoa tulen käyttämään nimittäin siinä olen vahvoilla kun pääsen mietiskelemään näitä eri vaihtoehtoja mikä kaverilla taktiikkana on.

Aiotko vaihdella pelaajia taktiikoiden ja vastustajien mukaan MM-kisoissa?

– Tietenkin , ainoa tapa pärjätä.
Miten aiot käyttää eri intensiteettejä MM-kisoissa?

– Alkusarjan pelit tulen peluuttamaan matalalla jos jatkopaikka on helppo , jos ei niin normaalia tulen käyttämään. Korkeaa intesiteettiä käytän vain , jos pudotuspeleissä vastaan asettuu joku Suomea vahvempi joukkue ja on selkeästi parempi.

Kuinka tarkasti aiot scoutata vastustajia MM-kisoissa?

– Todella tarkasti sillä muuten joukkueiden hyvät pelaajat jäävät kyllä ehkä merkkaamatta ja kokoonpanot ovat päin per*****

Tiedottaminen

Miten aiot tiedottaa Maajoukkueen tapahtumista?

– PP Magazineen tulee aktiivisesti juttua ja tietenkin foorumit ovat kova sana.

Jos häviät ensimmäiset kolme peliä ja kritiikkiä alkaa tulla ovista ja ikkunoista, jatkatko omalla linjallasi, vai muutatko asioita kritiikin mukaan? Kuinka paljon otat huomioon muiden managereiden mielipiteitä?

– Tämä asia riippuu paljon managerista , jos manageri on teräväjärkinen ja hänet tunnen voin ottaa huomioon palautteen , mutta jos palaute on 7 vuotiaalta Jorma pojalta ja viesti on tätä tyyliä: VäHäN sÄ oLeT sUrKeA mää olisin parempi , oon MuUtEn miljonÄÄRI ja IhQQQ <3333333 niin kyllä roskakori heilahtaa tuolloin ja pidän omaa linjaani.

Löytyykö sinulta kielitaitoa vastata postiisi tuleviin englanninkielisiin kysymyksiin?

– Kyllä löytyy ja moneen muuhunkin kieleen. Jos haluatte testata niin siitähän vain , ette kyllä monia euroopan kieliä löydä mitä en osaisi , jos löydätte yhtäkään.

Leave a comment